Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

OGLAŠUJEM - POGOJI

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Shadow**
Admin
Shadow**

Število prispevkov : 312

OGLAŠUJEM - POGOJI Empty
ObjavljaNaslov sporočila: OGLAŠUJEM - POGOJI   OGLAŠUJEM - POGOJI Icon_minitimePet Jan 30, 2009 7:59 pm

Tako, za oglaševanje tvojega foruma so seveda tudi določeni pogoji. Verjetno se kateremu od vas zdi da je tole brezveze in da ni potrebnih nobenih pogojev, vendar se motite. Če čelite oglaševi vaš forum morate imeti najmanj 30 postov , vendar NE iz iger ampak iz kakšnih pametnih tem. Vaši posti morajo biti KVALITETNI, verjetno sem prestroga ampak mislim da je prav tako. Vaš forum mora imeti več kot 30 članov. Ko pa imate več kot 30 kvalitetnih postov, pošljite meni (teiiko) ali drugi adminki (Anja.) na ZS, z naslovom OGLAŠEVANJE po naslednjem obrazcu.

Uporabniško ime:
Ime foruma:
Oglašuješ tudi naš forum?:
Krajši opis foruma:

Za nejastnosti prosimo da ne pišete v to temo, vednar meni (teiiko) na ZS - zasebno sporočilo
Nazaj na vrh Go down
https://wannabe.slovenianforum.com
Miley

Število prispevkov : 10

OGLAŠUJEM - POGOJI Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: OGLAŠUJEM - POGOJI   OGLAŠUJEM - POGOJI Icon_minitimePet Mar 06, 2009 1:03 am

ok, samo se mi zdi neki bedno:
zakaj bi mogl mi vaš forum s 24 člani al kok oglašvt samo na takih z več kot 30..to ful ni fer..bi mogl bit vi hvaležni, da tak velik forum oglašuje vas majhnega..se oproščam, ampak to mi je malo mimo..
Nazaj na vrh Go down
Shadow**
Admin
Shadow**

OGLAŠUJEM - POGOJI Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: OGLAŠUJEM - POGOJI   OGLAŠUJEM - POGOJI Icon_minitimePet Mar 06, 2009 4:37 pm

Mimo naj ti je kolkr hočš, mi smo se potrudli in kriteriji so določeni in taki bodo ostali !
Nazaj na vrh Go down
Miley

Število prispevkov : 10

OGLAŠUJEM - POGOJI Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: OGLAŠUJEM - POGOJI   OGLAŠUJEM - POGOJI Icon_minitimePet Mar 06, 2009 5:25 pm

ja sej ne pravm, da jih je treba spreminjat, sam čudn je..mislm tm oglašujete forume nekaterih, ki še nimajo 30 postov.. se opravičujm..samo najprej vse skritiziram, da pol lahko v vsem ustalem uživam, ker preostane samo še dobr! beso
Nazaj na vrh Go down
Shadow**
Admin
Shadow**

OGLAŠUJEM - POGOJI Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: OGLAŠUJEM - POGOJI   OGLAŠUJEM - POGOJI Icon_minitimePet Mar 06, 2009 7:13 pm

Jaja ma tisto je še od prej, ne bomo spreminjal ker smo se tko zmenl ! Hah hvala no, upam da boš usaj ti en reden gost, rabmo res dobro promocijo
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

OGLAŠUJEM - POGOJI Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: OGLAŠUJEM - POGOJI   OGLAŠUJEM - POGOJI Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

OGLAŠUJEM - POGOJI
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1